ساكورا نائبة المدير
الجنسية : جزائرية الدولة : الجزائر عدد المساهمات : 1997 نقاط : 3777 السٌّمعَة : 4 تاريخ التسجيل : 17/03/2010 العمر : 31
| موضوع: طريقة عمل المكرونه بالبشاميل السبت سبتمبر 25, 2010 7:04 pm | |
| [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] اول شئ البشاميل :: بتجيبى لكل كوب لبن معلقتين دقيق بتجيبى اللبن وتحطى عليه الدقيق فى كوبايه وتدوبيه عدل وبعدين ترفعيه على النار وتفضى تقلبى غايه مايوصل معاكى للسمك اللى تحبيه وخلى بالك انه بيتحط فى الفرن تانى يعنى بتزيد السماكه بتاعته يعنى خليه اقل درجه من السمك اللى عايزاه وتحطيى عليه معلقه زيت وبعدين بتحطى توابلك ملح وفلفل وشويه بهارات خفيفه واكيد جنزبيل مطحون بصى بقى بتقسمى البشاميل لقسمين قسم للوش وقسم للقلب القسم للقلب/ بتحطيه فى حله كبيره وتضيفى عليه لحمتك المفرومه المتعصجه ومعلقه صلصه عشان تفتح النفس بشكلها وطريقه تعصيج اللحمه كالتالى :: بصله وتحمريها وتنزلى عليها اللحمه وبهارات والملح والفلفل وتزودى عليها جزره مبشوره بتطلع روووووووووووووووووووعه فى الاكل وتزودى مايتك لغايه ماتستوى نرجع بقى للبشاميل: بعد ما تضيفى البشاميل واللحمه هتضيفى عليهم المكرونة وتقلبى كويس اوى هاتيجى بقى فى البايركس اللى هتسوى فيه الاكل تحطى فى الارضيه شويه بقسماط ماشى .... اه بقسماط متستغربوش ودا عشان البشاميل متلزقش فى الارضيه وتحطى مكرونتك بالبشاميل وتيجى بقى من فوق وتحطى بقيه البشاميل بصى بقى ممكن تحطى موتزاريلا وممكن جبنه رومى بس انا بحبها كدا من غير اضافات ولكل واحده زوقها بصى بقى كترى البشاميل بتاعك واسلقى المكرونة بتاعتك كويس عشان متحتاجش سوا لما تدخليها الفرن كل اللى هتعمليه هتسيبيها فى الفرن من تحت 10 دقايق وبعدين تطلعيها فوق تاخد وش وبس هتدخلى فيها السكينه بعد كدا هتلاقيها سايحه وطعمها خرااااااااااافى
منقوووووول | |
|
pinou عضو ماسي
الجنسية : جزائرية الدولة : الجزائر عدد المساهمات : 2623 نقاط : 3976 السٌّمعَة : 0 تاريخ التسجيل : 18/03/2010
| موضوع: رد: طريقة عمل المكرونه بالبشاميل الأحد سبتمبر 26, 2010 10:54 am | |
| وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته يسلاااااااااام تهبل يعطيك الصحة حنونتي بارك الله فيك
| |
|
ليدي اوسكار المراقبة
عدد المساهمات : 1573 نقاط : 1944 السٌّمعَة : 0 تاريخ التسجيل : 18/03/2010
| موضوع: رد: طريقة عمل المكرونه بالبشاميل الأحد سبتمبر 26, 2010 11:25 am | |
| | |
|
ساكورا نائبة المدير
الجنسية : جزائرية الدولة : الجزائر عدد المساهمات : 1997 نقاط : 3777 السٌّمعَة : 4 تاريخ التسجيل : 17/03/2010 العمر : 31
| موضوع: رد: طريقة عمل المكرونه بالبشاميل الإثنين أكتوبر 18, 2010 7:01 pm | |
| - انجليك كتب:
وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته يا سلاااااااااام تهبل يعطيك الصحة حنونتي بارك الله فيك
اهلااااا حنونتي الله يسلمك و فيك بارك الله مشكووورة عيوني على ردك الجميل
| |
|
ساكورا نائبة المدير
الجنسية : جزائرية الدولة : الجزائر عدد المساهمات : 1997 نقاط : 3777 السٌّمعَة : 4 تاريخ التسجيل : 17/03/2010 العمر : 31
| موضوع: رد: طريقة عمل المكرونه بالبشاميل الإثنين أكتوبر 18, 2010 7:09 pm | |
| - كايا كتب:
صحة و هنا عيوني العفو ولو و فيك بارك الله اشكرك على ردك الجميل يا قمر
| |
|
Mistress OF Shadows عضو ماسي
الجنسية : عراقية الدولة : العراق عدد المساهمات : 2676 نقاط : 2690 السٌّمعَة : 0 تاريخ التسجيل : 14/10/2011 العمر : 31
| |